Altre cop vam ser molts al carrer

Ahir Catalunya va fer un pas més cap a la independència, des de la dignitat com a poble.Humilment crec que es va superar la febrada del català emprenyat (aquesta expressió nascuda de La Vanguardia, amb la intenció de donat un to conjuntural el sobiranisme creixent a casa nostra).Uns diran que vam ser més els altres menys. Alguns no diran. Però vam ser, i molts. I per primera vegada en molt de temps, els convergents i els d’Unió van sortir al carrer.

Però no hi érem tots, i aquesta poca voluntat d’estar al costat del poble català, malgrat es trepitgi un ull de poll al PSOE (i parlo de PSC però també dels sindicats majoritaris), costarà molt de ser acceptat per la ciutadania.

Altre cop vam ser al carrer, com al 18 de febrer del 2006 també vam ser molts.

Podeu veure aquest vídeo resum a Vilaweb TV o llegir aquest apunt del bloc del Jordi Casals on hi ha enllaçat fotografies dels d’Esquerra d’Osona i el Lluçanès a la manifestació. N’hi havia més. I en serem més.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Altre cop vam ser molts al carrer

  1. Alguns no diran. Però vam ser, i molts.

Els comentaris estan tancats.