UVic al Parlament de Catalunya

Aquesta setmana ha comparegut la rectora de la UVic a la comissió parlamentària d'Educació i Universitats.

Com a portaveu d'Esquerra en aquesta comissió va ser un goig veure com la UVic camina inexorablement a esdevenir una universitat de referència del país, jugant un paper importantíssim en l'equilibri i la cohesió territorial de la nostra nació.

Assumpte Fargas va fer unes valoracions positives de les relacions "exquisides" amb la Comissionada d'Universitats Blanca Palmada i sobre l'increment d'un 12% del Contracte Programa.

Fargas a més també va copsar la proposta que vaig fer, com a portaveu d'Esquerra, d'un augment de places per a formar nous mestres, donant resposta a una necessitat de país. Això suposaria un augment en prop de cent places en un futur immediat.

Per altra banda, també vaig realitzar la proposta de crear un grup de treball en el sí de la comissió parlamentària per dotar d'un finançament estable i per canviar l'estatus de la UVic.

La majoria de la resta de forces van recolzar la proposta feta pel grup d'Esquerra.

Que la UVic és un capital irrenunciable per la comarca és clar, ara, però, cal dotar d'eines a la nostra universitat perquè esdevingui tant aviat com es pugui la universitat de referència de les comarques centrals, així doncs, de referència nacional.

La UVic ha de ser un factor clau d'innovació i cohesió territorial, per Catalunya i per la comarca.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: UVic al Parlament de Catalunya

  1. Fargas a més també va copsar la proposta que vaig fer, com a portaveu d’Esquerra, d’un augment de places per a formar nous mestres

  2. Your article is really good,give me a new view!

Els comentaris estan tancats.