Catalunya proposa, Espanya disposa

Al 30 de setembre, els representants del poble de Catalunya reunits al Parlament van aprovar un estatut que ens reconeixia com a nació, que establia un nou sistema de finançament que donés respostes a les necessitats reals del país. També augmentava les competències i les blindava, sense oblidar que Catalunya i Espanya es tractarien de tu a tu en unes relacions basades en la bilateralitat.

Al 30 de setembre, Catalunya va proposar per poder decidir el millor per la seva ciutadania.

En una matinada de cap de setmana de gener, Mas i Zapatero van tancar, unilateralment un pacte que tancava el procés estatuari, sense nació, sense finançament i sense bilateralitat. Amb competències noves, però sense euros per desenvolupar-les. Mas es va posar a disposició perquè el PSOE decidís què és millor per Catalunya. El líder de CiU va pactar que Madrid decidís.

El 18 de febrer, centenars de milers de persones van ocupar Barcelona per dir que som una nació i tenim el dret a decidir. Catalunya ha de decidir. CiU, PSC i ICV no els van escoltar.

Catalunya proposa, Espanya disposa, això és el Sí de Mas i Zapatero

Perquè Catalunya ha de decidir, votem No.

(la imatge usada és de l’autora Judit Sàbat pel portal http://www.laportaclassica.com)

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.